“Természetesen” méregdrága – Pamela Anderson meglepően ízléses tengerparti háza // Pam Anderson’s Malibu House

Pamela Anderson's houseHave a look at Pamela Anderson’s newly restaged 2,700 square-foot Malibu house. She calles the property her masterpice, her “humble step at perfection, with the assistance of a few green designers and architects.” Facing mounting debt, the former Baywatch star has now put her dream home up for sale.

Bár nem illik ilyet mondani, de őszintén meglepett minket Pamela Anderson tengerparti otthonának kifinomult stílusa, és a minden luxus ellenére megmutatkozó természetessége és visszafogottsága.

A plasztikai műtét-függő színésznőről ugyanis méltán gondolhattuk, hogy a lakberendezés terén sem ismeri a visszafogottságot, könnyen túlzásokba esik, és feltehetőleg elképzelése sincs arról, mit jelent a jó ízlés.

Sok pénz, túlzások, nyakló nélküli költekezés, rongyrázás, ítélőképesség-vesztés, mérhetetlen hivalkodás jellemezheti csak egy mesterséges anyagokkal  kitömött műanyag díva otthonát.

Egyébként is köztudomású, hogy a vagyonhoz nem párosul automatikusan jó ízlés, a világ luxusingatlanait listázó és bemutató oldalakon elvétve találni kellő kifinomultsággal berendezett otthont.

Pamela Anderson személye pedig a legutolsó, akihez ezt a sikkesen szolid, jóllehet méregdrága vityillót párosítanánk.Pamela Anderson háza, nappali 2Pamela Anderson háza, hálószoba 2Pamela Anderson háza, nappali bbPamela Anderson háza, bejáratSemmi flanc, semmi mű csecsebecse, semmi giccs, semmi túlzás, semmi felesleges körítés.

A színek szerények és természetesek, a mindenütt hófehér falak mellett a teakfa  padlózat, nyílászárók és bútorok valamint a sok üveg használata pedig mind-mind az egyszerűség  és tisztaság érzetét keltik.

A ház méretében is szerény, hollywoodi mércével mérve már-már aprócskának is nevezhető. A két szintes öko otthon ugyanis, melyben a művésznő immáron csaknem 20 esztendeje éldegél, mindösszesen 250 négyzetmétert tesz ki.

Viszont hogy mitől hangsúlyozottan környezetbarát ez a ház, az nem teljesen világos. Talán a mindenhol (homlokzat, padló) használt teakfától? Esetleg a számos napelem egységtől, mely gazdaságosabbá teszi a fenntartást? Netalántán a sós vizű medencétől, melyet így nem kell klórral fertőtleníteni?

Valószínűleg ezen kívül van még jó pár “zöld” eleme a háznak, melyekről egyetlen beszámoló vagy leírás sem tesz ugyan említést, melyeknek köszönhetően azonban a művésznő joggal hangoztathatja, hogy ez egy igazi, modern, fenntartható otthon.

Fenntarthatóság ide vagy oda, egy biztos, a szőke híresség mostanság igencsak megszorulhatott anyagilag. Nem titok ugyanis, hogy Miss Anderson pénzügyi nehézségei miatt hónapok óta kétségbeesetten igyekszik megválni ettől a pazar ingatlantól, melynek kialakításában és tervezésében köztudomásúlag saját maga is tevékenyen részt vett.

A három hálószobás ház udvarán olajfák és levendulabokrok fogadják a belépőt, majd egy hatalmas üveg bejárati ajtó keresztezi a házhoz érkezők útját.

Ezen keresztül lehet beljutni a hatalmas, földszinti konyhával egybenyitott nappaliba, melyet-faltól falig üvegajtók választanak el a teakfával burkolt verandától és a kellemes és egészséges, sós vizű medencétől.(Csak az a szegény zongora fogja megsínyleni a sós víz közelségét, már amennyiben bárki is használja azt)

Van még itt sok egyéb mellett fürdőszobával egybenyitott háló, emeleti terasz csodás kilátással, szauna és házimozi rendszer is.Pamela Anderson háza, zongora, társalgóPamela Anderson háza, zongoraPamela Anderson háza, teraszPamela Anderson háza, szaunaPamela Anderson háza, panorámaPamela Anderson háza, nappali, lépcsőPamela Anderson háza, nappali 4Pamela Anderson háza, nappali 3Pamela Anderson háza, medence 2Pamela Anderson háza, medencePamela Anderson háza, lépcső, konyhaszigetPamela Anderson háza, kültéri társalgóPamela Anderson háza, konyha, székekPamela Anderson háza, konyha, lépcsőPamela Anderson háza, konyha, konyhaszigetPamela Anderson háza, konyhaPamela Anderson háza, hálószoba, fürdőszobaPamela Anderson háza, hálószobaPamela Anderson háza, fürdőszoba 4Pamela Anderson háza, fürdőszoba 3Pamela Anderson háza, fürdőszoba 2Pamela Anderson háza, emeleti szobaPamela Anderson háza, fürdőszobavia: zillow.com