Spanyol Étterem Modern Köntösben // Spanish Restaurant In Tokyo

spanyol stílusú étteremHamisítatlan spanyolos hangulatot teremtett a Doyle Collection  japán tervezőcsapata ebben a vadonatúj tokiói étteremben.

Első  pillantásra ugyan nem ordít a hispán hatás, de ez csak azért van, mert a spanyolos jellegzetességeket 21. századi környezetbe helyezték, és ehhez a modern miliőhöz igazították.

Az  effajta egyveleg, azaz a hagyományos spanyol stílus ultramodern dizájnnal ötvözve még Spanyolországban is igen ritka.

A La Oliva tulajdonosai azonban nem akarták 19.századi spanyol díszletek között fogadni a tokiói vendégkört. Úgy vélték, nem kell feltétlenül időutazást tenni, a spanyolos jelleg egy modern környezetben is tökéletesen érvényesülhet.

A végeredményt látva igazuk lett, ám átvitt értelemben és szó szerint is nagy utat kellett megtenniük, amíg idáig eljutottak.

Mind a megrendelők, mind pedig a tervezők felkerekedtek ugyanis, hogy Tokióból a messzi Spanyolországba érkezve személyesen gyűjtsenek élményeket, ötleteket, no és persze eredeti spanyolos kiegészítőket a La Oliva berendezéséhez.

Egybeolvad az utcával

A termofüggöny elhúzásával az utcán sétálók szinte azonnal az étteremben érezhetik magukat.spanyol étterem dizájn

Bárjelleg és spanyolos kiegészítők

A tapas bárok jellegzetességeit is idéző étteremben a fa bárpult, a mintás kerámiapadló, illetve a hatalmas kovácsoltvas csillárokra emlékeztető modern lámpatestek egyaránt a spanyolos hangulatot hivatottak erősíteni.spanyol étterem dizájn 2

Spanyol menüsor, spanyol plakátok

A téglafal, a zöld táblára krétával felírt menüsor, valamint a Spanyolországból hozott régi plakátok tovább fokozzák a mediterrán hangulatot.spanyol étterem dizájn 3

Kreatív bútorok

Az asztalok nem merev téglalap alakúak, formájuk szabálytalan, így lehetőséget adnak a kreatív, változatos elrendezésre.spanyol étterem dizájn 4

Spanyolország a pult fölött

A bárpult fölé elhelyezett, ugyancsak Spanyolországban készült fekete-fehér fotók remekül illenek ebbe a modern mediterrán étterembe.spanyol étterem dizájn 5via: Mugutu