Rusztikus Ragyogás- Őszi hangulatú pompás teríték // Rustic Luxe Fall Tablescape

őszi dekoráció , arany bNem, nem, ez nem az aminek látszik!

Nem a mesebeli király lakomáján vagyunk, hanem egy átlagos lakásban, ahol a háziasszony egyszerűen fogta magát, és elment a boltba.

Ott beszerzett egy arany színű dekor spray-t, és elkezdett vele “fújni”.

Végül úgy belejött a fújásba (festésbe), hogy a mélytányérokon és a poharakon kívül gyakorlatilag mindent aranyló pompába öltöztetett.

Az ágak és a tobozok  mellett a tökök sem menekültek, mindannyian részesei lehettek a csoportos ragyogásnak.őszi dekoráció, arany 4bTöbbször láthattál már nálunk olyan dekorációt, mely az elegáns kiegészítőket ötvözi a rusztikus elemekkel, de ebből a szempontból ez az összeállítás az abszolút befutó.

Egyrészt ugyanis az arany teljes mértékben uralja a terepet, szinte minden ebben a színben ragyog. Ugyanakkor minden más dekorációs elem szélsőségesen egyszerű, textúrájában már-már durvának nevezhető.őszi dekoráció, arany 4cMivel terítő nincs, a fa asztallap látvány kiemelt szerephez jut.őszi dekoráció, arany 3bAz asztali futó, melyen az  aranyhadsereg állomásozik egyszerű zsákvászonból készült, míg a luxusmegjelenésű arany tök egy szimpla farönk-szeletből alátétté avanzsált pőre emelvényen díszeleg.őszi dekoráció, arany 2 őszi dekoráció, arany 3őszi dekoráció , aranyőszi dekoráció, arany 4via: A Pumpkin & A Princess