Otthoni wellness felsőfokon- Relaxálj függőkádban // Bathing in a Hammock : It IS possible

Vessel függőkád #bathtub-hammock 2Kellemes pihenés a függőágyban, munka után fáradtan, elmélázva-merengve, madárcsicsergést hallgatva a lágyan ringatózó kerti fekvőhelyen. Esetleg egy finom, illatos-gyertyás fürdő az egész napos lóti-futit követően egy hatalmas, kényelmes kádban a lakás egyik legintimebb helyiségében: Ki az, aki még sohasem vágyott egyikre vagy másikra?

A SplinterWorks legújabb kreatív találmányával, a Vessel fantázianévre keresztelt luxusfürdőkáddal (bocsánat, luxusfüggőkáddal) egyszerre érezhetjük magunkat egy függőágyban és egy fürdőkádban.

Have a relaxing bath in a suspended sculpture in the middle of your bathroom and enjoy the luxurious moments in Vessel, the new carbon fibre bathtub by SplinterWorks.

A mintegy 2,7 méter hosszú kád két végét a falhoz kell rögzíteni, így az a talajjal nem érintkezve gyakorlatilag lebeg a térben, csakúgy, mint textilből készült párja a kertben. Azzal a különbséggel, hogy a Vessel esetében mellőzni kényszerülünk a ringatózás élményét.

Cserébe viszont kapunk egy hatalmas, öblös, gyengéden körbeölelő kádat, mely a különleges szigetelésnek köszönhetően extra hosszú ideig képes melegen tartani a beleengedett fürdővizet.

Maga a víz egyébként egy, a padlóra szerelt különálló csapból folyik a hatalmas, szénszálakból megalkotott teknőbe, és egy szintén a padlóban elhelyezett vízelvezetőn keresztül távozik a fürdőszobából.

Azért választották a szénszálas megoldást, mert ez az anyag  felettébb hajlékony, ugyanakkor roppant erős. A karbonszálaknak köszönhetjük a luxuskád  különleges, valódi textil függőágyat idéző komplex formáit, és rendkívüli teherbíró képességét.

A függőkád több féle színben kapható, és méretre is rendelhető.Vessel függőkád #bathtub-hammock 5Vessel függőkád #bathtub-hammock 3Vessel függőkád #bathtub-hammockVessel függőkád #bathtub-hammock 6Vessel függőkád #bathtub-hammock 7Vessel függőkád #bathtub-hammock 8Vessel függőkád #bathtub-hammock 9Vessel függőkád #bathtub-hammock 10Vessel függőkád #bathtub-hammock 11Vessel függőkád #bathtub-hammock 12Vessel függőkád #bathtub-hammock 13Vessel függőkád #bathtub-hammock 14Vessel függőkád #bathtub-hammock 15Vessel függőkád #bathtub-hammock 16Vessel függőkád #bathtub-hammock 17Vessel függőkád #bathtub-hammock 18Vessel függőkád #bathtub-hammock 19Vessel függőkád #bathtub-hammock 20Vessel függőkád #bathtub-hammock 21Vessel függőkád #bathtub-hammock 22