Mentazöld esküvő // Mint Green Wedding Ideas

mentazöld eküvő #mint greenÜde, friss, és nagyon divatos a mentazöld szín, akár esküvőre is! A mentazöld tisztaságot és frissességet sugall,emellett  megnyugtató, elegáns és igazán egyedi hatást érhetsz el vele!
Ha a mentazöldet választod, akkor alkalmazhatod önmagában, a menta saját különböző  árnyalatait felhasználva, de jól mutat fehérrel, púderrózsaszínnel de akár egy leheletnyi arannyal vagy egy cseppnyi sárgával is.#mint green wedding #menta zöld esküvő 5menta zöld esküvői cipőmenta zöld koszorúslány ruhaAkár az egész esküvőt tervezheted erre a finom, friss színre, a meghívóktól kezdve, a szertartás és a vacsora helyszínein át, a koszorúslányok ruháján és a menyasszonyi csokron keresztül bármit “befesthetsz” erre a varázslatos, tiszta árnyalatú kékeszöld csodára!
Mint-color- weddingA mentazöld akár az esküvői asztalon is megjelenhet! A menta zöldjében pompázhatnak a terítők, esetleg a tányérok, szalvéták, poharak, egy-egy desszert, de akár maga az esküvői torta is.Mint-colorFontos persze, hogy ne minden legyen menta, csupán a dekoráció egy-egy eleme. A lényeg, hogy olyan kiegészítők esetében is bátran használhatjuk, ahol eddig csak a hagyományos fehérben, vagy a már megszokott, és kissé unalmassá vált színekben  gondolkodtunk.menta zöld italA nyári hőségben látványnak sem utolsó egy nagy tálca friss színű és hűsítő hatású mentazöld ital!#mint green wedding #menta zöld esküvői ruhaA menyasszonyi ruha színének is választhatod a mentazöldet, de a vőlegény ruhatárából sem kell feltétlenül száműzni ezt a színt.

A vőlegény halványszürke öltönyéhez remekül passzol a mentazöld nyakkendő, kiváltképpen akkor, ha az ara ruhája is ugyanezen árnyalatban pompázik.#mint green wedding #menta zöld esküvőHa szabadtéren zajlik a szertartás, akkor itt is megjelenhet a menta, csakúgy, mint a vacsora helyszínén a székek és a terem dekorációjában.#mint green wedding #menta zöld esküvő 3bEbben az  összeállításban rengeteget ötletet találsz a mentazöld esküvőre! Még mentazöld esküvői autó is létezik, ami cseppet sem túlzás, ha a többi dekorációs elemmel összehangoltan és és ízlésesen építjük bele az esküvő látványvilágába!#mint green wedding #menta zöld esküvő 4#mint green wedding #menta zöld esküvő 2

via: 4,4b, 2-3-5, 6,7,8, 1-9, 10