Karácsonyi lépcső dekoráció // Christmas Staircases

karácsonyi lépcső , otthonsziget 17Ha van a lakásban lépcső, akkor magától értetődik, hogy karácsonykor azt is feldíszítjük. Az egymás után következő, magasba emelkedő fokok, a korlát, valamint  a lépcsőalj együttese tökéletesen alkalmas arra, hogy az ünnepi díszbe öltöztetett lakás egyik fókuszpontja legyen.

A zöldellő girlandok, pompás égősorok, színes díszek hihetetlenül jól mutatnak a felfelé ívelő korláton, főként ha a lépcsőfokokat is kidíszítjük, például mécsesekkel, nem is beszélve arról, ha a karácsonyfa is a lakás eme helyszínén tündököl.

A girlandokat elhelyezheted a korlát tövében, de a tetején is rögzítheted. Egy dús fenyőgirland önmagában is jól mutat, de akkor az igazi, ha egy égősort is végigfuttatsz rajta.

A girlandra jöhetnek még gömbök és szalagok is, a korlátra pedig különféle,telet idéző tárgyakat, díszeket, figurákat is akaszthatsz. karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 2 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 3 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 4 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 5 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 6 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 7 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 8 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 9 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 10 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 11 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 12 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 13 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 14 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 15 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 16 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 17 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 18 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 19 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 20 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 21 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 22 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 23 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 24 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonsziget 25 karácsonyi lépcső dekoráció, otthonszigetvia