Így indítsd vidáman a napot!- Pöttyös fürdőszobák // Polka Dot Bathrooms

fürdőszoba#pöttyös#barna#zöld Ha nehezen indul a napod, és minden reggel kedvetlenül baktatsz ki a fürdőszobába, akkor a most következő összeállítás épp neked készült!
Polka dots  have always been popular, and they provide a fun, modern energy for your bathroom.  If you don’t want your entire room done in dots, just choose a couple of  minor pieces, such as a shower curtain, a colourful container basket  or a stylish lotion bottle.

 There are so many options for jazzing up your bathroom with polka dots, and you’ll definitely enjoy using them every day.

Nagyon fontos, hogy jókedvűen és derűsen indítsuk a napot, és mivel a reggeli készülődések fő helyszíne a fürdőszoba, ezért mindenképpen érdemes valahogyan feldobni  ennek a helyiségnek a hangulatát.

Az egyik legjobb megoldás, ha “kipöttyözöd” a fürdőszobát. A pöttyös minta ugyanis rendkívüli derűt sugároz,és szinte azonnal jókedvre hangol.

A kerek forma, és a különböző méretű vagy színű  pöttyök kusza kavalkádja igazi depresszió-űző hatással bír.fürdőszoba#pöttyös#zuhanyfüggönyEgyszerű, fehér fürdőszobába igazán jó választás lehet egy nagy, színes pöttyökkel tarkított zuhanyfüggöny. A piros, kék,  zöld színű vidám pöttyök életet visznek az amúgy talán unalmas helyiségbe. Fontos megjegyezni, hogy egy ilyen típusú függöny aprócska fürdőbe, vagy már önmagában is színes helyiségbe nem feltétlenül a legjobb megoldás. via: 1színes pöttyös fürdőszobaA színes pöttyök a kisebb kiegészítőkön is remekül mutatnak. A mutatós fürdőszobai szőnyeg, a  gumikacsa vagy a hatalmas tapadós korongok a kádban a kicsik kedvencei. via: 2,3,4színes pöttyökA kisebb pöttyök is jól mutatnak a zuhanyfüggönyön, a többféle színben is kapható tárolódobozokon, és a törölközőkön. via: 5,6,7barna fehér pöttyös fürdőszobaSötétebb színvilágú fürdőszobában sem mutatnak rosszul a pöttyök. A fehér falakhoz és a kisebb sötét színű kiegészítőkhöz remekül passzol a fekete alapon fehér pöttyös zuhanyfüggöny. Meglepően harmonikus a sötétzöld ódon kád és a már említett fekete-fehér zuhanyfüggöny kettőse.

A sötét fallal rendelkező fürdő komolyságát viszont a fehér színű, légiesen áttetsző aranypöttyökkel tovább finomított kecses zuhanyfüggöny ellensúlyozza. via:  8, 9,10 : Pinterestpöttyös fürdő fekete-fehérRoppant merész választás a fekete alapon óriási áttetsző pöttyöket felvonultató zuhanyfüggöny. Mindenképpen érdekes megoldás, és el kell ismerni, hogy a képen látható fürdőszobában egészen jól mutat.

A kecses kerámia szappantartó a komoly színvilág ellenére derűs hangulatot áraszt, a barna-fehér pöttyös tárolódobozokban pedig minden elfér, ami a gyerkőcök napi pancsikálásához szükségeltetik. via: 11, 12, 13pöttyös falNem csupán a kiegészítők lehetnek pöttyösek. Aki ebben a helyiségben készül a napra, az biztosan jó kedvvel és  stílusosan lép ki az utcára.  Nyugodt  készülődés egy vidáman elegáns környezetben. via: 14aranyA pöttyök aranyból is szépek, pláne a falon. Nem kell feltétlenül nagy költségekbe verni magunkat ahhoz, hogy egy kis luxus hangulatot csempésszünk a fürdőbe.Ez az öntapadós matricából készült dekoráció pedig igazán különleges hangulatot  tud árasztani. Azon kívül, hogy olcsó és szép, még hasznos is, hiszen a lámpa felkapcsolásakor a sok kis kör visszatükrözi a fényt, így olyan, mintha számtalan apró lámpa világítana egyidejűleg a helyiségben. via: 15fürdőszoba#pöttyös#lilaSok fiatal lány örülne valószínűleg egy ilyen fehér-lila pöttyös saját fürdőszobának. via: 16kék pöttyös fürdőszobaA pöttyös minta kék-fehér kombinációban is telitalálat. Szuper ajándék lehet a pöttyös hajszárító, illetve a strandpapucs alakú fogkefetartó. via: 17,18,19piros pöttyös fürdőszobaPersze a piros szín kedvelőinek sem kell nélkülözni a pöttyös kiegészítőket. Kerámia szappantartó, zuhanyfüggöny, esetleg törölköző? Csak a fantázia szab határt a pöttyök szerelmeseinek. via: 20,21,22fürdőszoba#pöttyös#barna#zöldEz a fürdőszoba kitűnő példa arra, hogy megfelelő környezetbe helyezve a modern, pöttyös berendezési tárgyak is sugallhatnak eleganciát. via: 23 : Pinterest