Hullámok, körök, rések – 22 Különleges könyvespolc // Unusual Bookshelf Designs

könyvespolc 1Nem tudom, kinek milyen könyvespolca van otthon, de ez a bútordarab valószínűleg kevés helyen pályázhatna ” A lakás legizgalmasabb kiegészítője” címre.

Hiszen a könyvespolc rendszerint nem más, mint egymás alatt húzódó, szépen megmunkált  vízszintes lécek egy csoportja.

Nem is szoktunk különösebben sokat agyalni rajta.  Lemérjük, mekkora kell, kitaláljuk a színt, és irány a bolt, ahol aztán megvesszük a kiválasztott, sablonos darabot. Hiszen milyen is lehetne egy könyvespolc? Semmi különös, vélhetik sokan, hiszen a lényeg úgyis az, ami rajta van.

Jóllehet a lényeg valóban maga a könyv, azért a polcnak sem kell mindig szokványosnak lennie.
Az alábbi polcok megálmodói szerencsére pontosan ezen a véleményen voltak, amikor papírra (vagy monitorra) vetették unalmasnak semmiképpen sem mondható elképzeléseiket.
Különböző formák, egyenes és hullámos vonalak, körök, rések, alakzatok, színek  és funkciók keverednek ezekben az elképesztően ötletes dizájn darabokban.könyvespolc 18viakönyvespolc 20viakönyvespolc 13bviakönyvespolc 14viakönyvespolc 21viakönyvespolc 16viakönyvespolc 17viakönyvespolc 12viakönyvespolc 10viakönyvespolc 9viakönyvespolc 11viakönyvespolc 7viakönyvespolc 5viakönyvespolc 4viakönyvespolc 3viakönyvespolc 2viakönyvespolc 1viakönyvespolc 22viakönyvespolc 23viakönyvespoc 24viakönyvespolc 25viakönyvespolc 26via
Még több kreatív polc ötletet találsz ebben a Pinterest mappában: Otthonsziget Shelves // Polcok