Hálószoba átalakítása // Bedroom makeover with Nate Berkus

hálószobaEzt a hálószobát a tengerentúlon  rendkívül népszerű enteriőr-tervező, Nate Berkus alakította át egy lakberendezős TV-műsor keretében.

A történet ismerős: a kiindulópont egy  unalmas, funkciótlan alvóhelyiség, melyből  hozzáértő kezek  hívogató, pompásan berendezett luxushálót varázsoltak .

Az átalakítás előtt adva volt egy alapdarab, a háziasszony nagyszüleitől örökölt rézágy, melyhez nem véletlenül választották a kéket, mint alapszínt.

A helyiség “luxus” jellege ugyanis pont a ebből a pávakék-réz színkombinációból fakad.

A sötét keményfa padlón elkél a chevron mintás üde szőnyeg, a mélykék hálószobafalon pedig jól mutatnak a szétszórtan elhelyezett, nagy fehér belső kerettel rendelkező családi fotók.

A vázába ideiglenes extra dekorációként  ciklámen került. Ez nem véletlen, hiszen a pávakék-réz/arany/ezüst  kombináció egy kis  fehérrel oldva, s egy leheletnyi ciklámennel megfűszerezve egy igazán kifinomult összeállítás.

A hálószoba másik felén egy kis pihenő- és dolgozósarok is helyet kapott.hálószoba 2 pávakék hálószoba hálószoba dekor kék sárga háló réz ágy 2 réz ágy

képek forrása