Főzőcske de vidáman-Így használd a sárgát a konyhában! // Yellow Kitchen Ideas

sárga fekete konyhaA sárga jókedvre derít, serkenti az agyműködést, a memóriát, a pozitív gondolkodást. Egy sárga konyhában mindig süt a nap, így a sütés-főzés is vidámabban zajlik.

Yellow kitchens are sunny, bright an calming. Yellow blends with almost all decor schemes and it is often used with white, brown, grey and green.

It increases your appetite and helps with digestion. If you have a small, dark kitchen, yellow is a must for you! Paint your walls white, then brighten the whole kitchen up with some sunny yellow accessories!yelow kitchen ideas# sárga konyhaA sárga a tisztaság, tágasság és világosság érzetét kelti, és étvágygerjesztő, emésztést serkentő hatása is van! Depresszióra hajlamos, rossz emésztéssel rendelkezőknek szinte kötelező egy-két sárga „folt” a konyhában!sárga konyhapult yellow-kitchen-counterPersze van, akit a sárga falak, bútorok, inkább riasztanak, és való igaz, hogy néha „a sárgából is megárt a sok”sárga konyhabútor konyhaszigetHa mindenképpen sárga falakat szeretnél, akkor válassz világosabb, pasztellesebb árnyalatot, vagy kombináld fehér bútorokkal, esetleg barnával, natúr fával, illetve kellemesen visszafogott zöld színnel.sárga konyha, yellow-walls-kitchen-designsárga konyha barna fehérA túl élénk sárga nagy mennyiségben inkább idegborzoló, mintsem megnyugtató hatással rendelkezik.Az alábbi  konyhák tulajdonosai például üdítőbbé tehetnék a főzőcske helyszínét, ha beérnék egy picivel kevesebb sárgával. Az öt oldalról (4 fal, plusz mennyezet) is “támadó” erőteljes sárga szín összenyom, fullaszt, szinte menekülésre késztet ezekben a helyiségekben.sárga Éppen ezért, ha ragaszkodsz ahhoz, hogy igenis a konyhában helye van az élénksárga falaknak, akkor ez az intenzív árnyalat lehetőség szerint csupán egyetlen falra szorítkozzon, a többi maradjon fehér.

Nézd csak meg, mennyivel üdébbek és kellemesebbek azok a konyhák, ahol nem akartak mindent sárgára festeni, és a napfény színét csupán egyetlen falra alkalmazták. A többi fal fehér maradt, ami az egyik legderűsebb kombináció.sárga konyhai kiegészítőksárga fal konyha yellow accent wall kitchenmodern sárga konyha yellow kitchenAzoknak is érdemes egy kis sárgát csempészni a konyhába, akik a visszafogottabb, esetleg sötétebb színvilágot kedvelik, és alapvetően menekülnek a sárgától.szürke konyha sárgával grey yellow kitchenEgy kevés sárga mindig jól jöhet, mert a napfényre asszociálunk általa. Éppen ezért gy alapvetően komolyabb, sötétebb árnyalatú konyhába is derűt csempészhetünk, ha a sárga szín is visszaköszön egy-egy kiegészítőben.szürke sárga Az sem ritka, hogy szürke vagy pezsgőszínű alapárnyalatok mellé élénksárga konyhabútort ajánlanak a tervezők. Ezen kívül a fekete-fehérrel kombinált sárga is ütős megoldás lehet.sárga konyha sárga lámpasárga konyhabútorVégül jöjjön néhány igazán kellemes sárga konyhai megoldás! sárga kiegészítőkVan, ahol a fal,míg  máshol a konyhabútor a sárga. Ami közös bennük, az az, hogy szinte minden esetben fehér alapszínű  konyhákról van szó, ahol remekül eltalálták az arányokat. Az alábbi konyhák mindegyikében a sárga nem elvesz, nem fullaszt, nem összenyom, hanem pozitívan járul hozzá a helyiség hangulatához.sárga fekete fehér konyhayellow-grey-kitchen sárga konyhafehér konyha sárgávalkonyha feliratos fal sárgasárga konyhapult, konyhaszigetkonyhasziget, sárga konyhabútorsárga konyhabútor, konyhaszigetvia:1,2,3