Fiatal pár két gyerekkel- Vidám lakás Londonban // A Joyful and Chic London Home

 

vidám nappaliFény és vidámság lengi be ezt a tágas londoni lakást, melynek tulajdonosa egy fiatal, sikeres és felettébb mozgalmas életet élő házaspár, valamint  két aprócska gyermekük.
Otthonuk a brit főváros egyik legimpozánsabb, zöldövezeti  negyedében fekszik, hatalmas ablakokkal és csodaszép kilátással.
Little Venice House by Andy Martin Architects is the home of a young couple with two little children. Simplicity, brightness and colour are the key elements of the apartment, which now truly reflects the family’s busy lifestyle. Walls are purposely left plain to offer space for their expanding art collection.
Egyszerűség, derű és dinamizmus jellemzi a teret, mely híven tükrözi az ifjú család életét és mindennapjait.
A szellős földszinti lakás jellemzője, hogy az uralkodó hófehér színt helyenként rendkívül merész árnyalatokkal, önmagukban akár extrémnek is nevezhető  megoldásokkal  törik meg. Ilyen például a szivárványos lépcső, amely a legtöbb enteriőrben valószínűleg kiütné a biztosítékot, de ebben a hófehér környezetben nagyszerűen fest.
Vagy ott van példának okáért a kör alakú sárga gömbökkel díszített fém csillár, mely sok lakásban akár megütközést is keltene, itt viszont a konyha-étkező legizgalmasabb darabjaként visz életet az amúgy szimpla étkezősarokba.
Minimum érdekesnek, de inkább furcsának nevezhető viszont a gyermekek ( 2 és 3 évesek) hálóhelye, mely minket inkább egy kórházi szobára emlékeztet. A zöld padló a hófehér falakkal és bútorokkal kissé meghökkentő, szerintünk ez nem a legjobb választás volt ebbe az amúgy tökéletesen kialakított kis lakásba.
Az is látható, hogy a lakásban még rengeteg szabad hely van, főként  a falakon. Nos, ez sem véletlen, a fiatal pár szenvedélyes rajongója a kortárs festészetnek, a falak pedig csak arra várnak, hogy apránként rájuk aggassák a fokozatosan gyarapodó kollekció újabb és újabb darabjait.vidám nappali 2nappaliétkező-nappaliétkezőkonyhaképek a falonhálószoba fehérhálószobaszivárványos lépcsőgyerekszobagyerek hálószobalime fürdőszobalime fürdőszoba 2lime fürdőszoba 3