Fényben úszó kertek- LED-es legjobb kültéri lámpák // Garden LED Lights

led lámpa medenceAmikor világításról beszélünk, akkor rendszerint a lakásban használatos lámpákra, csillárokra, led-ekre gondolunk.

Throw light onto your garden’s shaded corners by installing some LED spotlights in your outdoor area.They can illuminate your pathway, create wonderful light patterns and help keeping unexpected visitors under control.Take a look at our selection of amazing garden light designs.

Pedig egy épület kültéri megvilágítása épp annyit dob a ház, illetve a kert hangulatán, mint a már megszokott világítótestek bent a lakásban.homlokzat ledA kültéri világítás nem csupán esztétikus, de roppant hasznos is!A fény egyrészt növeli a biztonságot és a láthatóságot, ugyanakkor jobban megvéd a betolakodóktól.

A talajba illeszthető csipeszekkel ellátott kerti spotlámpák megvilágítják a kert vagy ház sötét részeit, és távol tartják a váratlan látogatókat. kültéri led cEzen kívül segítenek a fák és sövények meglepő, hatásos kiszínezésében, továbbá az árnyékos sarkok és bejáratok láthatóbbá tételében is.led kerti oszlopled lámpa kicsibehajtóAz oszlopokra szerelt vagy talajba süllyesztett spotlámpák megvilágítják a kocsibehajtókat, hogy biztonságosabban szálljunk ki az autóból, vagy lépjünk be a házba.led lámpa járdaEgy kellemes esti séta közben is megvilágítják a kerti utat, és fényárral üdvözlik a hozzánk betérő vendégeket. kert led cAz útvonal szélére vagy a falra szerelt spotlámpák különböző fényhatásokat képesek létrehozni, és kijelölik az útvonalat. E kültéri világítórendszerek felett akár sétálgathatunk is, de kocsival is nyugodtan végig gurulhatunk rajtuk.

A valóban minőségi lámpákat ugyanis úgy tervezték meg, hogy károsodás nélkül bírják ki az emberek vagy az autók súlya miatti terhelést.kert ledA spotlámpák ezenfelül fektetett és lefelé irányuló optikával rendelkeznek, hogy kiküszöböljék a vakító fényt, és ne befolyásolják a vezetést.kültéri led társalgó bA világítás képes megváltoztatni a kert vagy a ház, illetve épület homlokzatának a kinézetét is – lenyűgöző környezetté varázsolva őket, amit meglepő fényhatások segítségével ér el. led kert társalgóhomlokzat világításA dinamikus vagy statikus fény alkalmazása kihangsúlyozza a falrészeket és építészeti struktúrákat, fényjátékokat és fény-árnyék hatásokat hoz létre.led lámpa lépcsőA LED spotlámpák kiemelő fényt bocsátanak ki, azaz nem széles és szórt fénycsóvát, hanem fókuszált fényt hoznak létre, ami csökkenti a fényszennyezést.led kerti pavilonled lámpák kertvirágágyás ledled lépcső bszínes led kültériled pálmafaház kültéri led 2led lámpa kerti falmodern kültéri fényekvilágító kaspó ledvilágító kaspóbejárati világításkerti tó világításmedence világításvia:1,2,3,4,5,6,7,8,9-10,11,12,13-14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24-26