Ez a megoldás, ha nincs erkélyed! / Expand Your Outdoor Space With Bloomframe Balcony

Kicsi a lakásod? Nincs erkélyed? Semmi gond, csak nyomd meg a gombot, és „Erkély Tárulj!”, tessék, máris ki lehet lépni az ultramodern acél-üveg-alumínium teraszra a nagy semmi kellős közepére, pontosabban oda, ahol az előbb még a nagy semmi kellős közepe volt. kinyitható erkély c A Bloomframe fantázianévre hallgató holland találmány elméletileg bármely lakásba beszerelhető, és a tulipánok és fapapucsok hazájában már sokan használják is.Bloomframe kinyitható erkélyA kinyitható erkély ésszerű alternatívát jelenthet azoknak, akik nem tudnak teraszos lakásba költözni, viszont ez az automata csiki-csuki szerkentyű még belefér a keretükbe.Becsukott állapotban ablakként funkcionál, gombnyomásra azonban kevesebb, mint egy perc alatt kinyílik, és jó pár négyzetméterrel megnöveli a lakótér méretét.Az egyébként már számos díjat nyert  kinyitható erkély persze felvet bizonyos kérdéseket.

Mi történik például akkor, ha elromlik az automata berendezés, és nem tudjuk visszacsukni az erkélyt? Se fal, se ablak, esik eső, fúj a szél, a bogarak meg csak jönnek,és jönnek, amíg meg nem érkezik a Bloomframe hivatalos szerelője.

Továbbá, a székeket, asztalkát minden egyes alkalommal ki-be kell cipelni, mert az erkély ugyebár leengedve nem maradhat, mindenképpen vissza kell zárni.

Van, akit az is zavarhat, hogy üvegből van a szerkezet, ráadásul az utcán igen nagy feltűnést kelt, ahogyan a falból kiemelkedik egy ilyen nyitott monstre doboz. Nem is beszélve arról hogy a békés üldögélés közben is kíváncsi tekintetek lesnek minket, főként alulról!

Mindezekkel együtt dicséretes találmány, és biztosan vannak olyan lakástulajdonosok, akik boldogan használnának egy ilyen üveg-acél szerkentyűt erkély gyanánt.