Bohém stílusú lányszoba // Bohemian Tween Room

tiniszoba bEz a színes, derűs, bohém stílusú leányszoba fiatal lakója minden igényének megfelel, és híven tükrözi személyiségét.

A művészi hajlamú, érzékeny lelkű, ugyanakkor vidám, pezsgő személyiségű  tinilány egy intenzív színvilágú, különleges hangulatú lakrészre vágyott, ahol nyugodt körülmények között tanulhat és pihenhet, illetve ahol a barátait is kényelmesen vendégül tudja látni.

Az Olamar Interiors által berendezett enteriőr tiszta, átlátható, tágas és világos, ugyanakkor kellően bohókás és vidám. A színek fiatalosak, nőiesek, a halványkék falak a lila, sárga, korall kiegészítőkkel és a hófehér bútorokkal tökéletes összhangban vannak.tiniszoba, lányszobaA berendezés alapjában véve egyszerű, van viszont néhány elem, mely egy kis nőies rafinériát is csempész a helyiségbe, pont annyit, amennyi egy finom lelkű fiatal leányzóhoz illik.tiniszobaA korallszínű csillár és a piperetükör arisztokratikus bájjal, míg a pipereasztalhoz tartozó szék és az ablakok előtti kényelmes kanapé visszafogott eleganciával fűszerezik az enteriőrt.
Érdemes még megemlíteni az íróasztal mellett elhelyezett különleges formájú üveges szekrényt is, mely az amúgy szokványos megjelenésű tanulósarkot teszi izgalmasabbá.díszpárnák hálószoba lányszoba, hálószoba lányszoba, pihenősarok pipereasztal, tükör tanulósarok tiniszoba, tanulósarok üveges szekrény