Ágytámlás álmok- 63 fotóval // Headboard Heaven 63

ágytámlás álmok otthonszigetHa hálószoba akkor franciaágy, ha franciaágy akkor ágyvég, esetleg falvédő. Az ágy egyetlen kitétele, hogy legyen kényelmes, azaz nyugodt és pihentető alvást biztosítson.

Did you know that almost one third of our lives are spent inside our bedrooms?
Why not try and make your bedroom as attractive as possible by choosng the perfect headboard.
If you want to save money you can even make your own from repurposed doors, pallets or whatever you wish.
Nem baj ha kevésbé dekoratív, a lényeg a funkció, a külcsínen könnyen lehet változtatni a boltokban kapható, vagy akár saját kezűleg is elkészíthető szebbnél szebb ágytakarókkal.

Az ágyvéggel éppen fordított a helyzet. Az ágyvég esetében ugyanis a funkció kevésbé fontos, a lényeg a látvány.Headboard Heaven 63 otthonsziget 2Persze az ágyvégnek és a falvédőnek is vannak feladatai, például védik a falat a koszolódástól, és ha finom, kárpitozott borítást is kap az az ágytámla, akkor kényelmesen neki is dőlhetünk, akárcsak a falvédőnek, mondjuk az esti olvasgatás közben.

Nem mindenki szeret azonban a hálóban olvasgatni vagy a háttámlának dőlve tévézni, ami azt jelenti, hogy nyugodtan lehet a hagyományostól eltérő, csupán dekorációs elemként szolgáló ágyvégekben, falvédőkben gondolkodni.

Ha arra gondolunk, hogy a hálószoba központi darabja az ágy, akkor gyakorlatilag az ágytámla vagy falvédő és ágytakaró időnkénti frissítésével, no meg egy kis festéssel akár évente teljesen új hálószobát varázsolhatunk magunknak.ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 32ágytámla zöld-barna hálószobaHa nézel lakásfelújítós-átalakítós műsorokat, akkor megfigyelheted, hogy a hálószobák átalakításával megbízott szakemberek meghatározó elemként kezelik az ágytámlát, és hihetetlenül kreatív módon határozzák meg vele a helyiség hangulatát.ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 28ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 45 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 47 SONY DSCágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 3ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 21ágytámla tükör hálószoba szürke bedroomKészülhet ágyvég újrahasznosított raklapból, kiszuperált ajtóból, ablakkeretből, könyvekből, paravánból vagy tükörből is.

No és ne feledkezzünk meg a már korábban említett kárpitozott elemekről, vagy a régi, de szép, színes huzatba öltöztetett, és immáron oldalukra állítva használt matracokról illetve a mutatós függönyökről se.ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 27Kitűnően megteszik továbbá a falmatricák, tapétacsíkok, kreatív falfestések is, nem beszélve a művészi igényű képekről és grafikákról.

Lehet már nálunk is kapni falmatrica ágyvégeket, és nem is kerülnek sokba, néhány ezer forintból meseszép ágytámla díszítheti a háló falát. Csak választani kell hozzá valami szép ágytakarót, és készen is van a vadonatúj franciaágy.

Természetesen fordítva is megoldhatod a dolgot: találsz egy gyönyörű takarót, és vásárolsz hozzá egy falmatrica ágytámlát, vagy ha nem kapsz éppen hozzá illőt, akkor festesz (festetsz) egyet.

Szuper ötlet, nem?ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 11 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 14 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 51Mindezeken felül természetesen szóba jöhet még a régi ágyvégek átalakítása, befestése, kárpitozása is, az eredmény ebben az esetben is bizonyosan újszerű és egyedi lehet!

Az ágyvég tehát nem egyszerűen az ágy egy lényegtelen része, sokkal inkább az egész hálószoba uralkodó darabja, meghatározó eleme.Már ha persze fordítunk rá egy kis figyelmet.

Gyakorlatilag bármilyen dekorációs elemet kinevezhetünk ágyvégnek, hogy aztán a franciaágy mögötti hatalmas falfelületen kedvünkre “garázdálkodhassunk”.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy álomszép kézműves falvédőket lehet kapni, akár az interneten is.ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 52ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 25Az unalmas ágy-polc-kép variáció helyett a hálószobában adja magát az ágytakaró-ágyvég/falvédő rendkívül ütős kettőse , amit feltétlenül használj ki, ha épp a háló felújításán gondolkodsz.

Merész, de ízléses megoldásokkal az ágytámla olyan karakteres megjelenést tud kölcsönözni a hálószobának, hogy mellette az összes többi bútor és tárgy lehet nyugodtan unalmas és szürke

Ők úgyis csak az udvartartás szerepét töltik majd be Ágytámla Királynő birodalmában.ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 2 ágytámla, ágyvég, fejvég, falmatrica, headboard 23 ágytámla, ágyvég, fejvég, falmatrica, headboard 22 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 6 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 7 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 9 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 10 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 12 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 13 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 15 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 16 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 17 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 18 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 19 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 20 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 24 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 26 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 29 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 31 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 38 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 39 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 41 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 42 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 43 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 49 ágytámla, ágyvég,falmatrica,headboard ágytámla,ágyvég fejvég, headboard 8 ágytámla c ágytámla faragott fehér hálószoba ágytámla fehér ágytámla fehér hálószoba ágytámla hálószoba ágytámla kék hálószoba ágytámla kék hálószoba lámpa ágytámla lányszobába sárga ágytámla pink ágytámla rusztikus hálószoba ágytámla színes ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 53 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 55 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 56 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 57 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 58 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 59 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 60 ágytámla, ágyvég, fejvég, headboard 62 ágytámla, fekete-fehér hálószoba

via:  Homedit and 1 & 51,3,10 15, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 52, 53, 54, 55, 57, 58, 59-62, 60, 61, 63